back to top
PAMETNI TELEFONIHuawei najavljuje testiranje probne verzije Harmony OS-a za korisnike u Kini

Huawei najavljuje testiranje probne verzije Harmony OS-a za korisnike u Kini

- Advertisement -

Huawei je predstavio svoj plan za lansiranje nove probne verzije Harmony OS-a u Kini, omogućavajući članovima zajednice da se pridruže programu i testiraju najnovije značajke.

Huawei je licencirao patente s Amazonom i Vivom

Ova nova inačica donosi poboljšanja u navigaciji, sigurnijem sučelju te značajkama za brži odgovor.

- Advertisement -

Međutim, važno je napomenuti da je broj sudionika ograničen na 2000 ljudi. Od tog broja, samo 200 osoba će dobiti verziju s mogućnošću zapisivanja dnevnika, dok će ostalih 1800 korisnika dobiti verziju bez zapisivanja, što znači da će svi propusti ili pogreške morati biti ručno prijavljeni.

Huawei odgodio predstavljanje P70 linije za travanj

Nadalje, prelazak na ovu novu verziju Harmony OS-a značit će da korisnici neće moći jednostavno povratiti prethodnu stabilnu verziju, a važno je napomenuti da će samo korisnici unutar Kine biti dopušteni u ovom programu. Nažalost, korisnici izvan Kine koji koriste operativni sustav s oznakom EMUI neće moći sudjelovati u ovom testiranju.


1 38

Popis pametnih telefona i tableta koji će dobiti probnu verziju uključuje različite popularne modele, uključujući Huawei Mate 60 seriju, Huawei P60 seriju, Huawei Mate 50 seriju, Huawei Mate X seriju te nekoliko modela Huawei MatePad Pro.

Huawei Xiang Jie je luksuzna električna limuzina

Također, Huawei je zainteresiran za testiranje Harmony OS-a na televizorima, uključujući četiri modela iz V serije i šest modela iz SE linije.


ff

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU