back to top
PAMETNI TELEFONIHuawei nova 12 modeli dolaze na Europsko tlo - imamo cijene

Huawei nova 12 modeli dolaze na Europsko tlo – imamo cijene

- Advertisement -

Prošlog mjeseca, Huawei je predstavio tri nova modela iz serije Nova 12 namijenjena međunarodnom tržištu, a sada su ti modeli dostupni i u Europi. Važno je naglasiti da su ovi telefoni ograničeni na 4G mrežu, koriste Huaweijev operativni sustav EMUI 14 i nemaju pristup Google Play trgovini.

HUAWEI FreeClip bežične slušalice za svaku priliku

Huawei nova 12s predstavlja vrhunac ove serije. Dostupan je u jednoj konfiguraciji sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, a njegova cijena iznosi 500 eura u Huaweijevoj online trgovini.

Kupovinom ovog modela, kupci će dobiti i par bežičnih slušalica Huawei FreeBuds SE 2, koje inače koštaju 50 eura, kao gratis dodatak. Također, postoji mogućnost kupovine pametnog sata Huawei Watch Fit 2 po promotivnoj cijeni od 70 eura, čija je redovna cijena 150 eura.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

- Advertisement -

Sljedeći model, Huawei nova 12 SE, također dolazi s 8 GB RAM-a i 256 GB pohrane, po cijeni od 380 eura. Kao i kod prethodnog modela, uz kupnju ovog telefona dolaze besplatne bežične slušalice i mogućnost kupovine pametnog sata po sniženoj cijeni.

Najpristupačniji član ove serije je Huawei nova 12i, koji košta 280 eura za verziju s 8 GB RAM-a i 128 GB pohrane. Kupci mogu odabrati besplatne slušalice ili kupiti Huawei Band 8 za 30 eura, iako je njegova uobičajena cijena 60 eura.

Huawei Pure 70 serija najavljena – s time da P modeli odlaze u zaborav

Vidi još i…


galaxy s23 ultra

Osim toga, postoji opcija za kupnju produženog jamstva, Huawei Care, koje pokriva dodatnih 12 mjeseci i košta 59 eura.

Svi ovi modeli odražavaju Huaweijevu strategiju pružanja vrijednosti korisnicima kroz kvalitetne uređaje i dodatne pogodnosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo.

Huawei P70 – stražnja strana i futuristički modul kamere

Iako su ograničeni na 4G i nemaju pristup Google Playu, inovativni su i pristupačni, s posebnim naglaskom na dodatnoj vrijednosti kroz besplatne proizvode i popuste na dodatke. Ovo bi moglo biti privlačno za potrošače u Europi koji traže napredne tehnologije po povoljnijim cijenama.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU