back to top
PAMETNI TELEFONIHuawei predstavlja sutra P70 seriju, do kraja mjeseca još interesantnih proizvoda stiže...

Huawei predstavlja sutra P70 seriju, do kraja mjeseca još interesantnih proizvoda stiže na tržište.

- Advertisement -

Čak i ptice na granama znaju da Huawei sutra predstavlja P70 seriju najnovijih flagship telefona – više puta smo već pisali o tome. Međutim, ono što je posebno zanimljivo su spekulacije o ostalim proizvodima koje će kompanija predstaviti.

Huawei će predstaviti P70 seriju 02.04.2024.

Navodno, tokom aprila, Huawei planira lansirati čak 11 novih proizvoda, uključujući pametne telefone (poput Huawei P70), nove modele električnih automobila, tablete, pametne satove i druge uređaje. Ovaj širok asortiman proizvoda ukazuje na ambicioznu strategiju kompanije za proširenje tržišnog udjela i diversifikaciju ponude.

1

U okviru ovog masovnog lansiranja, očekuje se da će Huawei otkriti ne samo novu seriju pametnih telefona P70, već i obnovljene nosive uređaje, prijenosna računala, tablete, slušalice, pametne automobile i tehnologiju za pametni dom.

- Advertisement -

Huawei ponovno u problemu – SMIC kršio izvozna pravila

Navodno, među proizvodima koji će biti predstavljeni su:

  • Huawei P70 serija pametnih telefona
  • prijenosno računalo MateBook X Pro 2024
  • novi pametni telefon Nova
  • FreeLace Pro 2 bežične slušalice
  • Watch 4 Pro Space Exploration Edition pametni sat
  • novi tablet uređaj,
  • novi modeli automobila AITO M5 i Luxeed S7
  • nova pametna tehnologija za cijelu kuću Smart Screen S5 (s mogućim ažuriranjem na Vision 3 SE)
  • nove opcije boja za pametni sat Watch GT 4
  • Smart Door Lock Plus


1 38

Bez obzira na ranije glasine o mnogim od ovih proizvoda, Huawei još uvijek nije službeno potvrdio ove informacije niti najavio konkretan datum lansiranja.

Huawei predstavio Nova 12 modele globalnom tržištu

Postoji neizvjesnost oko toga da li će kompanija organizirati veliki događaj za lansiranje ili će proizvode lansirati postepeno tokom aprila. Iako su procurele informacije od prošlog mjeseca sugerirale da bi Huawei mogao lansirati seriju P70 već 2. aprila, to još uvijek nije potvrđeno od strane kompanije, sugerirajući da su te informacije možda bile netačne.


2 37

Zanimljivo je primijetiti da su za neke od ovih proizvoda, poput Smart Door Lock Plus, postojale ranije spekulacije koje se nisu ostvarile. No, sada kada je stigao april, očekujemo da će Huawei uskoro podijeliti zvanične vijesti, rasvijetliti svoje planove lansiranja i pružiti nam cjelovitu sliku svojih novih proizvoda.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU