back to top
PAMETNI TELEFONIiPhone 16 serija na tržište će u rujnu - očekivano

iPhone 16 serija na tržište će u rujnu – očekivano

- Advertisement -

Apple je na putu da u rujnu pokrene novu obitelj iPhonea 16, što je tradicionalni mjesec za ovaj događaj već dugi niz godina. Nismo nužno očekivali ikakve promjene, no sada imamo određenu potvrdu o vremenskom rasporedu.

Apple Watch X – renderi koji donose realnost

Informaciju je podijelio Ross Young iz konzultantske tvrtke Display Supply Chain Consultants, koji je na platformi X objavio vijest o početku proizvodnje zaslona za seriju iPhone 16.

iPhone 16 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max !

Očekuje se da će proizvodnja započeti u lipnju, baš kao i prethodnih godina, kako bi se omogućilo lansiranje u rujnu. Stoga će se lansiranje i ove godine dogoditi u rujnu.

- Advertisement -

iPhone 17 Slim – “novi” Plus model

Modeli iPhone 16 i iPhone 16 Pro dobit će najveći dio zaslona proizvedenih u lipnju, dok se očekuje da će proizvodnja zaslona za modele iPhone 16 Plus i iPhone 16 Pro Max biti intenzivirana kasnije tijekom ljeta.


2 26
iPhone 16 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max !

Model iPhone 16 Pro Max bit će veći od svog prethodnika, kako smo ranije danas otkrili putem nekih procurjelih prototipnih jedinica.

Hoće li vaš iPhone primiti iOS 18 nadogradnju?

Ove informacije potvrđuju očekivanja da će Apple nastaviti sa svojom uobičajenom praksom lansiranja novih modela u rujnu, unatoč globalnim izazovima koji su utjecali na mnoge industrije.


4 14
iPhone 16 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max !

Appleova sposobnost da održava kontinuitet u svojim lansiranjima govori o njihovoj dobro uspostavljenoj lancu opskrbe i efikasnoj logistici.

iPhone 16 Pro Max izgleda moćnije od 15 Pro Max

Kao što je uobičajeno, očekuje se da će nove uređaje pratiti napredne specifikacije i funkcije. Iako još uvijek nije službeno objavljeno koje će to točno biti, industrijski analitičari i tehnološki entuzijasti nagađaju o mogućim unaprjeđenjima u hardveru i softveru.


3 22
iPhone 16 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max !

Neke od spekulacija uključuju poboljšanja u kvaliteti kamere, brži procesor, i možda nove mogućnosti koje se tiču proširene stvarnosti, što bi moglo biti u skladu s Appleovim nedavnim fokusom na ovu tehnologiju.

Vidi još i…

naslovna 7naslovna 7

iPhone 17 Slim – “novi” Plus model

Uz to, Apple se možda sprema i za neke promjene u dizajnu, posebno s većim modelom iPhone 16 Pro Max. Ako su procurjele informacije točne, ovaj bi model mogao privući korisnike koji preferiraju veće zaslone, što je trend koji raste posljednjih godina.

6 trikova koji vaš iPhone pretvaraju u odličan fotić

Dok se svijet tehnologije priprema za ovo veliko lansiranje, oči javnosti će biti uprte u Apple, očekujući da kompanija još jednom postavi nove standarde u industriji pametnih telefona.

Apple predao patent za iPhone Flip

Ovo lansiranje ne samo da će potencijalno povećati prodaju i tržišni udio Applea, već će također biti ključno za postavljanje trendova u mobilnoj tehnologiji za nadolazeću godinu.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU