back to top
PAMETNI TELEFONIKorisnici iPhone-a, nemojte nasjesti na poruke o resetovanju Apple ID lozinke -...

Korisnici iPhone-a, nemojte nasjesti na poruke o resetovanju Apple ID lozinke – ovdje je zbog čega

- Advertisement -

Nedugo nakon što su korisnici interneta primijetili neočekivane službene obavijesti o resetiranju lozinke Apple ID-a na svojim iPhone uređajima.

Ovo je maskica za iPhone SE 4

Na obavijesnom prozoru možete odabrati ili prihvatiti promjenu lozinke ili jednostavno odbiti istu. Ako se odlučite prihvatiti obavijest, dobit ćete kod za resetiranje i poveznicu do njega. Klikom na poveznicu možete unijeti dobiveni kod i izvršiti resetiranje Apple ID-a. Međutim, situacija nije tako jednostavna.

Prihvaćanjem resetiranja i unošenjem koda putem poveznice, otvaraju se vrata “hakerima” za pristup svim vašim podacima povezanim s Apple ID-om.

- Advertisement -

iPhone 12 s iOS 17.4 sada podržava bežično punjenje snage 15W preko Qi2

Naravno, preporučuje se odbiti dobivenu poruku (kao što je navedeno na početku ovog teksta). No, tek nakon takvog postupka počinje prava gnjavaža.

cc2

Primjećuje se naglo povećanje broja sličnih obavijesnih poruka (često i nekoliko stotina). Također, moguće je dobiti telefonski poziv s navodnog Apple “službenog broja” i razgovarati s agentom Apple podrške.

cc33

Kako će Apple reagirati na ovo i kako će situacija dalje napredovati, ostaje za vidjeti. U međuvremenu, preporučuje se pažljivo pregledati video na YouTube kanalu Balkan Apple Pro, gdje je detaljno objašnjena cijela procedura.


Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU