back to top
TutorijaliNeka gosti uživaju u vašem web sajtu

Neka gosti uživaju u vašem web sajtu

- Advertisement -

Namjenski server za najzahtjevnije

Mnogi korisnici s visokim zahtjevima odlučuju se za ugovaranje Carnet domene i njihovo povezivanje s web stranicama smještenim na namjenskom serveru. Kada se odlučite za namjenski server, dobijate server koji je potpuno prilagođen vama, bez pristupa drugim korisnicima. Iako je ova vrsta hostinga najskuplja, većina tvrtki s važnim poslovnim web stranicama se odlučuje za nju jer nudi najveću prilagodljivost. Mnoge tvrtke će vam omogućiti da odaberete određene komponente prilikom ugovaranja ove vrste hostinga, što pokazuje koliko je poseban namjenski server.

Carnet domene za domaće tržište

Ako je vaš cilj domaće tržište, onda je registracija Carnet domene logičan korak nakon što ste osigurali smještaj web stranica. Carnet domene prepoznatljive su po hr nastavku i predstavljaju hrvatske nacionalne domene koje dolaze u besplatnoj i naplatnoj varijanti. Besplatne Carnet domene imaju određena pravila za registraciju te svaki korisnik ima pravo samo na jednu domenu. S druge strane, naplatne Carnet domene imaju manje pravila vezana uz registraciju i mogu se registrirati slično kao globalne domene.

Besplatne Carnet domene mogu se registrirati putem posebnog portala na domene.hr, dok se naplatne Carnet domene registriraju putem ovlaštenih registara. Registracija je jednostavna, s uvjetom da je odabrana hr domena slobodna jer ne može biti dvije iste. Prvi korak je uvijek provjera dostupnosti domene, kako biste vidjeli možete li registrirati određenu hr domenu ili ne.

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU