back to top
GadgetiOppo Watch X: Nova era elegancije dolazi 29. februara!

Oppo Watch X: Nova era elegancije dolazi 29. februara!

- Advertisement -

Oppo najavljuje dolazak svog novog vodećeg pametnog sata temeljenog na platformi Wear OS, koji će biti predstavljen 29. veljače na događaju u Maleziji.

iPhone 16 sinonim za inovaciju i estetiku – što očekivati?

Novi uređaj, nazvan Oppo Watch X, obećava da će donijeti niz naprednih značajki i elegantan dizajn koji će zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika.

Sudeći prema dostupnim informacijama, Oppo Watch X izgleda gotovo identično kao OnePlus Watch 2, koji će biti predstavljen sutra – 26.02.2024.

- Advertisement -

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Ovaj detalj sugerira da bi Oppo Watch X mogao dijeliti neke ključne karakteristike s OnePlus Watchom 2, uključujući i sličan dizajn te specifikacije.

Uz to, Oppo Watch X bit će dostupan u dvije elegantne boje – Platinum Black i Mars Brown, što će korisnicima omogućiti da odaberu varijantu koja najbolje odgovara njihovom osobnom stilu i preferencijama. Bez obzira na boju, čini se da će ovaj pametni sat zračiti elegancijom i sofisticiranošću.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Ove značajke dodatno proširuju funkcionalnost Oppo Watch X, omogućujući korisnicima da ostanu povezani i produktivni bez obzira na njihovu lokaciju ili situaciju u kojoj se nalaze.

Iznenađenje u top 5 brendova mobitela u EU

Razvoj Dynamic Island značajke prije finalog dolaska na iPhone

Više detalja o ovom pametnom satu očekuje se na službenom predstavljanju 29. veljače, a nakon toga bit će zanimljivo vidjeti kako će se Oppo Watch X pozicionirati na tržištu i kako će ga korisnici dočekati.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU