back to top
PAMETNI TELEFONIOvo je iPhone 16 - glasine su bile točne

Ovo je iPhone 16 – glasine su bile točne

- Advertisement -

Apple je poznat po svojoj tajnovitosti kada je riječ o uređajima koji još nisu najavljeni i općenito o svojim poslovima. Curenja informacija o iPhoneima, posebno, vrlo su rijetka.

iPhone 16 serija na tržište će u rujnu – očekivano

Često se oslanjamo na informacije iz druge ruke ili iz povezanih industrija i dobavljača kako bismo dobili neke naznake. Na primjer, nedavno smo saznali da se očekuje da će proizvodnja zaslona za iPhone 16 i 16 Pro biti po rasporedu u lipnju, što nagovještava da će novi modeli iPhonea 16 zadržati tradiciju i izaći u rujnu.

Ovo je iPhone 16 !

Ove godine, međutim, moglo bi biti nekih pukotina u sigurnosti Applea jer smo već vidjeli prilično uvjerljivu maketu iPhonea 16 Pro Max u divljini, što pokazuje da se očekuje da će Pro Max narasti u veličini.

- Advertisement -

iPhone 16 Pro Max izgleda moćnije od 15 Pro Max

U novom razvoju događaja, još jedna pojedinačna fotografija tajanstvenog iPhonea objavljena je na internetu. Ova izgleda vrlo intrigantno. Budući da ima samo dvije kamere i s obzirom na veličinu, skloni smo vjerovati da se radi o običnom iPhoneu 16. Ako se pokaže da je ovo stvarna fotografija, vjerojatno je riječ o još jednoj maketi. Ali to i nije toliko bitno u širem kontekstu.

6 trikova koji vaš iPhone pretvaraju u odličan fotić

Zanimljivo je vidjeti kako bi Apple mogao ponovno usvojiti vertikalni raspored kamera na stražnjoj strani. Posljednji put kada je to bio slučaj bio je iPhone 12. Međutim, jasno je vidljivo da otoci kamera nisu savršeno usklađeni, pa gledamo na nedostavljeni dizajn.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU