back to top
GadgetiPredstavljanje Samsung Galaxy Watch FE 24.06.2024. po cijeni od 199€.

Predstavljanje Samsung Galaxy Watch FE 24.06.2024. po cijeni od 199€.

- Advertisement -

Samsungov Galaxy Watch FE postao je predmet mnogih curenja informacija posljednjih dana. Činjenica da tvrtka već nudi sat kao poklon kupcima serije Galaxy S24 u Belgiji navela nas je na razmišljanje – što ako Watch FE neće biti lansiran u srpnju zajedno s Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra?

Ovo su “mozaik” fotografije Samsung uređaja koji tek dolaze

Danas se pojavila nova glasina koja u osnovi potvrđuje našu sumnju. Izvor informacija na platformi X sada tvrdi da će Watch FE biti pušten u prodaju 24. lipnja. Naravno, budući da se radi samo o glasini, trebali biste je uzeti s rezervom.

No, to ima smisla – sljedeći Samsungov Unpacked događaj već je prepun uređaja, a Watch FE vjerojatno ne bi dobio više od površnog spomena. To također ima smisla, s obzirom na to da je riječ o ponovno lansiranom Galaxy Watch4, tri godine kasnije, koji ima za cilj biti jeftinija alternativa seriji Watch7.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – vrijeme je da nasljednik dođe

- Advertisement -

Dakle, iako ne možemo jamčiti da će FE zaista biti lansiran kasnije ovog mjeseca, ne bismo bili iznenađeni da se to dogodi. I usput – kada smo rekli da je riječ o ponovno lansiranom Watch4, nismo se šalili.

Samsung Galaxy Watch FE – značajke i izgled [foto]

Procurjele specifikacije dokazuju da je identičan tom modelu, pa će cijena biti najvažniji aspekt. Prethodna glasina tvrdila je da bi cijena mogla biti 199 eura u EU, što znači najviše 199 dolara (ali možda i manje) u SAD-u.


Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU