back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip / Fold FE - karakteristike i datum izlaska

Samsung Galaxy Z Flip / Fold FE – karakteristike i datum izlaska

- Advertisement -

Novo curenje informacija iz neimenovanog izvora iz Koreje sugerira da novi sklopivi model Galaxy o kojem se šuška može biti pristupačnija opcija, nazvana Galaxy Z Fold FE.

Samsung Galaxy S24 FE je bliže nego što mislimo

Ove nove informacije otkrivaju ključne detalje o uređaju. Dok su nedavna curenja bila usmjerena na planove Samsunga za lansiranje Galaxy Z Fold6 Ultra ove godine, ova nova izjava sugerira da bi novi sklopivi model mogao biti iznenađujuće pristupačan.

- Advertisement -

Prema tržišnim vijestima iz Koreje, čini se da Samsung razvija dva pristupačna sklopiva uređaja: Galaxy Z Fold FE i Galaxy Z Flip FE. No zanimljivo je da izvor tvrdi kako će samo jedan od ova dva biti pušten u prodaju, a to bi trebao biti Galaxy Z Fold FE, s obzirom na nedostatak informacija o novom Flip modelu do sada.

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra postoji – na tržište krajem godine

Pretpostavlja se da će navodni Galaxy Z Fold FE biti dostupan u verzijama opremljenim Snapdragon i Exynos čipsetima. Navodno će koristiti Snapdragon 7s Gen 2 ili Exynos 2000 seriju čipseta.


2 5

Nadalje, spominje se da će uređaj biti dostupan s 12 GB i 16 GB RAM-a, te s 256 GB i 512 GB unutarnje memorije. Procjenjuje se da će biti deblji od Galaxy Z Fold5, sa 14,2 mm kada je rasklopljen i 6,3 mm kada je presavijen.

Samsung Galaxy S25 modeli ipak sa Exynos i Snapdragon čipovima

Međutim, s obzirom na nepoznatost izvora ovog curenja – osobito s obzirom na brisanje povezanog računa na Twitteru – važno je uzeti ove informacije s dozom opreza.


3 3

Trenutno, pouzdani izvori naginju tome da će novi Galaxy sklopivi biti premium ponuda u usporedbi s Galaxy Z Fold6. Pratiti službene potvrde i daljnje informacije bit će važno kako se situacija bude razvijala.


bb

Ovaj izvor doprinosi već intrigantnoj panorami sklopivih uređaja na tržištu. Samsung, kao lider u ovom području, vjerojatno će privući pažnju široke publike s ovim novim modelom, posebno ako uspije kombinirati visoku kvalitetu s pristupačnijom cijenom.

1 91 9

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU