back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip / Fold6 modeli možda ne podržavaju Wi-Fi 7

Samsung Galaxy Z Flip / Fold6 modeli možda ne podržavaju Wi-Fi 7

- Advertisement -

Samsung Galaxy Z Fold6 – prikazan s prednje strane

Samsungov sljedeći vodeći sklopivi telefon sada je korak bliže lansiranju. Model Galaxy Z Fold 6 dobio je nekoliko certifikata u posljednjih nekoliko tjedana od regulatornih tijela diljem svijeta, a sada je dobio i odobrenje od FCC-a u SAD-u.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Certifikacija FCC-a za Galaxy Z Fold 6 ne spominje podršku za Wi-Fi 7, što je pomalo iznenađujuće s obzirom na to da je model S24 Ultra certificiran za Wi-Fi 7, a Samsung obično izjednačava svoje Galaxy S Ultra i Galaxy Z Fold pametne telefone kada je riječ o mogućnostima povezivanja.

Certifikacija FCC-a za Galaxy Z Flip 6 također ne spominje podršku za Wi-Fi 7. Već neko vrijeme znamo da Galaxy Z Fold 6 neće biti značajna nadogradnja u odnosu na Galaxy Z Fold 5, ali nismo očekivali da će nedostajati značajke poput Wi-Fi 7 koje su ugrađene u Snapdragon čip koji će pokretati telefon.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

- Advertisement -

Odluka Samsunga da ograniči popis nadogradnji na Galaxy Z Fold 6 može biti povezana s njihovim planovima lansiranja Ultra varijante s naprednijim specifikacijama.

Postoji i model Fold 6 Slim koji je navodno veći, tanji i košta otprilike isto kao i standardni Fold 6, premda pretpostavljamo da ni taj model neće moći pristupiti mrežama Wi-Fi 7.

Vidi još i…

Samsung Galaxy S24 FE uhvaćen u testiranju One UI

Osim Wi-Fi 7, skup značajki povezivanja na Galaxy Z Fold 6 čini se da se podudara s onim na Galaxy S24 Ultra. Uređaj će imati podršku za 5G (sub6 i mmWave), ultraširokopojasni (UWB), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, NFC i Bluetooth 5.3.

Samsung će službeno najaviti Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 na svojem događaju Unpacked u Parizu 10. srpnja. Samsung će također predstaviti nove pametne satove, svoj prvi pametni prsten i nove bežične slušalice na istom događaju.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU