back to top
PAMETNI TELEFONITCL predstavlja prvi trostruko savitljivi telefon

TCL predstavlja prvi trostruko savitljivi telefon

- Advertisement -

Godine 2019., TCL je predstavio prototip trostruko preklopnog pametnog telefona koji nije bio funkcionalan. Kada se uređaj u potpunosti otvorio, formirao je ekran veličine tableta od 10 inča.

Pet godina kasnije, TCL CSOT (TCL China Star Optoelectronics Technology) predstavio je prvi trostruko preklopni telefon koji kada je potpuno otvoren pruža ekran od 7.85 inča.

- Advertisement -

Ekran također podržava LTPO pokretanu varijabilnu stopu osvježavanja koja se kreće od 1 do 120 Hz ovisno o sadržaju koji se prikazuje na ekranu. Zahvaljujući trostruko savitljivom ekranu, telefon ne samo da korisnicima pruža poboljšano iskustvo igranja, već može pomoći i u povećanju produktivnosti i kreativnosti. Ekran također karakterizira niska potrošnja energije i izdržljivost.

Nije sigurno koje su buduće namjere TCL-a vezane za trostruko savitljivi telefon. Tijekom godina, s vremena na vrijeme pojavljivale su se glasine o kompani

ja”Huaweiju” i “Samsungu” koji rade na razvoju takvog telefona. Huawei bi trebao ove godine izdati uređaj koji se razvija kako bi pružio ogroman ekran od 10 inča.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU