back to top
PAMETNI TELEFONIXiaomi 15 na tržište sredinom listopada

Xiaomi 15 na tržište sredinom listopada

- Advertisement -

Prošlog tjedna izvješće je tvrdilo da Xiaomi ima ekskluzivna prava na prvo lansiranje nadolazećeg Snapdragon 8 Gen 4 SoC-a od Qualcomm-a, dok danas nova glasina otkriva očekivani datum tog lansiranja. Prema pouzdanom izvoru Digital Chat Station, prvi uređaj pokretan Snapdragon 8 Gen 4 trebao bi stići sredinom listopada.

Xiaomi 15 modeli na tržište će u rujnu – 15, 15 Pro i 15 Ultra

Ako je prethodno izvješće o Xiaomijevom ekskluzivitetu tačno, to implicira da će Xiaomi 15 (vjerojatno zajedno s modelom 15 Pro) biti lansiran sredinom listopada.

- Advertisement -

Naravno, do tada se može mnogo toga promijeniti, s obzirom na to da je datum lansiranja još uvijek udaljen, ali važno je napomenuti da je Xiaomi 14 bio najavljen 26. listopada prošle godine.

Xiaomi 15 serija bit će skuplja u odnosu na aktualne modele

Stoga, lansiranje sredinom listopada ovog puta značilo bi otkrivanje samo jedan do dva tjedna ranije nego što je to bilo slučaj u 2023. godini – što definitivno nije nerealno.

1 11 1

Treba imati na umu da će ovaj početni lansirni Xiaomi 15 vjerojatno biti ograničen na kinesko tržište, što je već duže vrijeme praksa kod vodećih modela ove kompanije. Xiaomi 14 je svoju međunarodnu premijeru imao tek ovog veljače na MWC-u.

Vidi još i…


tekst3naslovna 1

Xiaomi 14T i 14T Pro i ove će jeseni plijeniti pozornost

Prema Digital Chat Station-u, Snapdragon 8 Gen 4 navodno postiže jednojezgrenu ocjenu od oko 2.700 i višezračnu ocjenu od oko 10.000 u Geekbench testiranju.

2 12 1

Također se navodi da će njegov CPU sadržavati dvije dodatne velike jezgre koje će raditi na taktu od 3,6 do 4 GHz. Očekuje se da će ova nadogradnja donijeti značajna teoretska poboljšanja u performansama, kako na CPU, tako i na GPU strani.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU