back to top
TutorijaliBežićni punjač za punjenje bez kabla

Bežićni punjač za punjenje bez kabla

- Advertisement -

Bežični punjač ili power bank su dodaci za mobilni telefon koji nam pomažu da možemo napuniti telefon bilo gdje. Na taj način produžujemo vijek trajanja telefona i možemo ga koristiti za više stvari. Nikada nećete biti u situaciji da hitno morate nešto obaviti, a telefon vam se isključi. Nećete morati brinuti o tome da hitno morate nazvati nekoga, a nemate spremljene kontakte izvan telefona. Bežični punjač ili power bank možete danas pronaći na mnogo različitih mjesta. Svaka malo bolja IT trgovina ima širok asortiman.

Iako se danas bežični punjač često naziva stanicom za punjenje novih modela telefona, naziv bežični punjač je i dalje povezan s power bankom, koji omogućuje punjenje telefona bilo gdje se nalazili.

Kako odabrati dobar power bank?

Prilikom odabira power banka, kako biste bili sigurni da ste kupili dobar proizvod, poslušajte nekoliko savjeta i budite pažljivi prilikom kupovine. Uvijek imajte jasnu predstavu o tome što želite i ne dopustite da vas prodavači nagovore samo da bi vam nešto prodali. Prvo što trebate pogledati je kapacitet power banka.

Ako već znate kapacitet svog telefona putem interneta, potražite power bank s barem dvostruko većim kapacitetom. Što to znači? To znači da ćete moći puniti telefon dvaput s power bankom prije nego što sam power bank trebate napuniti. Također, obratite pažnju na dizajn power banka. Važno je da vam se boja sviđa, da nije pretežak za nošenje i da ima određene karakteristike koje pokazuju koliko je power bank napunjen. Na primjer, neko svjetlo ili prekidač. Na taj način ćete biti sigurni da nećete uskoro ostati bez baterije na mobitelu, bez obične ili rezervne.

- Advertisement -

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU