back to top
BiznisElon Musk najavio Robotaxi dolazak na X platformu u avgustu 2024.

Elon Musk najavio Robotaxi dolazak na X platformu u avgustu 2024.

- Advertisement -

Tesla i njeni sljedbenici trenutno su uzbuđeni do usijanja. Razlog? Novi potencijalni dodaci električnoj floti. Kruže glasine o dva noviteta koji bi se mogli pridružiti Teslinoj liniji.

3

Pristupačniji električni automobil, poznat kao “Tesla od 25.000 dolara” (procijenjena cijena oko 181.000 juana), te potpuno autonomno vozilo dizajnirano bez upravljača ili pedala.

Tesla se odlučila za postavljanje volana na desnu stranu za Indijsko tržište.

Danas je na društvenoj medijskoj platformi X sam Elon Musk dao najavu planova za predstavljanje Tesla Robotaxija 8. kolovoza. Očekuje se da će Robotaxi imati dizajn sličan Cybertrucku.

- Advertisement -

1 41 4

Ovo autonomno vozilo u skladu je s komentarima koje je Musk dao u biografiji Waltera Isaacsona, gdje je nagovijestio sljedeću generaciju Tesle s mogućim lansiranjem 2024. godine.

Tesla s CATL-om razvija brže punjenje baterija.

Biografija je čak uključivala “rane crteže dizajna” Robotaxija, što sugerira estetiku sličnu Cybertrucku. Iako su detalji za sada oskudni, entuzijasti Tesle vjerojatno s nestrpljenjem iščekuju više informacija o Robotaxiju i niskobudžetnom električnom automobilu.

2 22 2

8. kolovoz obećava biti veliki dan za Teslu, potencijalno otkrivajući ne samo jedan, već dva značajna dodatka u liniji električnih vozila. Elon Musk voli dati svojim izdanjima i predstavljanjima dozu teatralnosti, a isto se može očekivati i tog datuma.

Tesla za modele X,Y, i S smanjuje procjenu dometa.

Tvrtka sada mora raditi jače nego ikad, s obzirom na to da druge marke i njihovi odjeli za električna vozila sustižu korak. Svi su nestrpljivi da vide što je Tesla pripremila u posljednje vrijeme.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU