back to top
PAMETNI TELEFONIHonor Magic V Flip sa potpisom Jimmy Choo - ostvarivo

Honor Magic V Flip sa potpisom Jimmy Choo – ostvarivo

- Advertisement -

Ako su sklopivi telefoni već dovoljno egzotični, nadolazeći model brenda Honor, clamshell, imat će limitiranu ediciju – u suradnji s Jimmyjem Chooom. Na našim smo stranicama već isticali kako će Honor 13.06.2024. predstaviti Magic V Flip. No osim “obične” inačice, tržište će ugledati i onu s potpisom Jimmy Choo.

Honor Magic V Flip – predstavljanje 13.06.2024.

Jimmy Choo, kako će vam svaki ljubitelj mode reći, svjetski je poznat luksuzni brend s cipelama i torbama koje mogu lako koštati nekoliko tisuća dolara.

13. lipnja Honor će u Kini lansirati Honor Magic V Flip u obliku clamshella. Brend je potvrdio limitiranu verziju dizajniranu od strane međunarodne modne ikone Jimmyja Chooa.

Uzorak u obliku kristala prikazan je na promotivnoj slici za ovu posebnu ediciju. Navodno, limitirana edicija Honor Magic V Flip dolazit će s 16 GB RAM-a i 1 TB memorije za pohranu.

Honor Magic V Flip – na krilima fleksibilnosti

- Advertisement -

Za razliku od standardnog modela, ova posebna varijanta ima jedinstveni dizajn usmjeren na “ženske korisnice”, ali još uvijek čekamo da vidimo što to zapravo znači u praksi.

Vidi još i…


2 2

Standardni Magic V Flip bit će dostupan u tri konfiguracije: 12/256GB, 12/512GB i 12/1TB. Očekuje se da će cijena limitirane verzije biti viša od regularnih verzija, ali trenutno cijena još nije određena.

Honor 200 i 200 Pro predstavljeni u Kini

Detalji o Magic V Flipu još uvijek su rijetki. Govori se da će uređaj imati bateriju od 4,800mAh s brzim punjenjem od 66W, glavnu kameru od 50 megapiksela s OIS-om, zaslon rezolucije 1,5K i veliki pokrovni ekran. Bit će dostupan u bojama kao što su Iris Crna, Šampanjac Roza i Kamelija Bijela.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU