back to top
GadgetiHuawei Band 9 procurio u javnost prije lansiranja s cijenom od 59€

Huawei Band 9 procurio u javnost prije lansiranja s cijenom od 59€

- Advertisement -

Huaweijev novi fitness tracker, Band 9, otkriven je u nedavnom curenju podataka, dajući nam ranu predstavu o nadolazećem uređaju prije njegovog službenog predstavljanja.

Huawei P70 dolazi s 1″ kamerom senzora

Iako je Huawei obećao “novu eru u modi zapešća i poboljšane značajke praćenja sna” za ovaj novi uređaj, najnoviji curenje informacija sugerira da Band 9 jasno podsjeća na svog prethodnika, Band 8.

1 18

Njemački portal WinFuture objavio je renderiranja Huaweija koja izgledaju službeno. Band 9, čini se, slijedi tradiciju svog prethodnika.

- Advertisement -

Huawei i BAIC će u travnju predstaviti električnu limuzinu

Dizajn remena sličan je prethodnoj verziji, s pravokutnim zaslonom, zaobljenim kutovima i jednim bočnim tasterom. Korisnici mogu očekivati različite opcije boja i stila za praćenje fitnessa.

2 132 13

Navodno, Huawei će ponuditi Band 9 u crnoj, plavoj, bijeloj, žutoj i dvije nijanse ružičaste. Plava varijanta mogla bi imati tekstilni remen, dok bi druga varijanta vjerojatno koristila silikonske trake.

Huawei najavljuje probnu verziju Harmony OS-a za korisnike u Kini

Sličnosti se nastavljaju i ispod površine. Prema curenim informacijama, Huawei Band 9 će zadržati 1,47-inčni AMOLED zaslon osjetljiv na dodir s rezolucijom od 368 × 194 piksela.

3 113 11

Kapacitet baterije ostaje nepromijenjen na 180mAh. Očekuje se da će Band 9 imati otpornost na vodu do 5 ATM i da će se povezivati s pametnim telefonom putem Bluetootha i WLAN-a.

Huawei dobija licencu za patente od Amazona i Viva

Čini se da Huawei zadržava konzistentnu cjenovnu strategiju; curenje informacija sugerira da će se Band 9 prodavati po cijeni od 59 eura u Europi – isto kao i Band 8. Huawei još nije objavio datum lansiranja ili dostupnost Band 9.

4 84 8

Unatoč sličnostima s prethodnim modelom, pitanje je kako će Huawei opravdati inovaciju i istaknuti se na tržištu prepunom konkurentskih fitness tracker uređaja.

Huawei odgađa predstavljanje P70 linije za travanj

Tvrtka se možda oslanja na prethodni uspjeh i prepoznatljivost branda kako bi zadržala lojalnost korisnika. Međutim, u dinamičnom tržišnom okruženju koje teži inovacijama, takav pristup može biti rizičan.

HONOR Magic6 Pro dostupan u pretprodaji sa poklon tabletom

Jedna od ključnih karakteristika koja bi mogla biti presudna za uspjeh Band 9 je unapređenje softverskih funkcija. Dok je dizajn važan, korisnici traže sofisticirane značajke koje im pružaju dublji uvid u zdravlje i fitness.

Sony Xperia 1 VI – novi dizajn s značajnim promjenama

Huawei bi mogao ulagati u bolje algoritme praćenja aktivnosti i analizu podataka o spavanju kako bi se istaknuo u ovoj oblasti. Također, integracija s pametnim telefonom i prilagodljive aplikacije mogu poboljšati korisničko iskustvo.

Honor Magic V2 recenzija

Jedan od smjerova za razvoj za Huawei može biti integracija novih senzora ili tehnologija. Na primjer, dodavanje senzora za praćenje stresa ili kvalitete zraka može proširiti funkcionalnost Band 9 i privući nove korisnike zainteresirane za holistički pristup zdravlju.

JBL Go 4 – kompaktno rješenje visoke vrijednosti

Poboljšanja u trajanju baterije ili brzini punjenja mogu biti ključna konkurentna prednost, posebno u uvjetima gdje korisnici traže dugotrajnu upotrebu i praktičnost.

5 75 7

Huawei također može razmotriti strategiju diferencijacije putem dodatnih usluga ili partnerstava. Suradnja s vodećim aplikacijama za fitness i wellness može dodati vrijednost korisnicima Band 9 pružajući im širok spektar sadržaja i funkcionalnosti. Također, razvoj ekosustava dodatne opreme ili aplikacija može poboljšati svakodnevnu upotrebu Band 9 kod korisnika.

Troboran izbor mobilnih procesora: Dimensity 9400, Snapdragon 8 Gen 4 i Apple A18 Pro – tko će biti lider?

Konačni uspjeh Huaweija s Band 9 ovisit će o njihovoj sposobnosti da pruže inovativne značajke i poboljšanja koja nadilaze samo estetske promjene.

HONOR predstavio budućnost umjetne inteligencije na MWC-u

Iako će prepoznatljiv dizajn i pristupačna cijena privući postojeće korisnike, stvarna konkurentnost leži u sposobnosti Huaweija da odgovori na zahtjeve tržišta i pruži korisnicima vrhunsko iskustvo u praćenju zdravlja i fitnessa.

OpenAI slučajno otkrio ChatGPT 4.5 – ovdje su novosti

S obzirom na nedostatak sigurnosti u curenim informacijama, ostaje za vidjeti kako će se Huawei konačno pozicionirati Band 9 i kako će se nositi s izazovima na sve zahtjevnijem tržištu fitness tracker uređaja.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU