back to top
TutorijaliKoji je najbolji web host u Hrvatskoj? Saznajmo zajedno.

Koji je najbolji web host u Hrvatskoj? Saznajmo zajedno.

- Advertisement -

Na web hosting serveru se čuvaju svi podaci (slike, video, tekst…) sa vaše web stranice i zato je važno odabrati najbolji web hosting za vašu stranicu. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti nekoliko firmi koje pružaju usluge web hostinga i saznati koji je najbolji web hosting u Hrvatskoj!

Bitno je razlikovati domenu i hosting kada su u pitanju web stranice. Domena je adresa vaše web stranice, tj. veza do hostinga (servera) vaše stranice.

Koji hosting odabrati?

Hosting planovi se razlikuju po kapacitetu pohrane podataka i brzini prenosa podataka sa servera na hosting. Važno je odabrati hosting koji odgovara vašim potrebama, ovisno o vrsti stranice koju imate i broju posjetitelja. Treba paziti na koliko podataka može pohraniti hosting ako planirate imati puno video sadržaja ili slika, dok je manje bitno ako imate stranicu sa tekstualnim ili blog sadržajem. Bitno je obratiti pažnju na mogućnost hostinga da podrži veliki broj posjetitelja, jer ako imate puno posjetitelja, a koristite jeftin hosting plan, stranica može postati nedostupna.

Ako niste sigurni koji hosting plan je najbolji za vas, slobodno kontaktirajte hosting firmu koju planirate koristiti i vjerujemo da će vam besplatno pomoći odabrati plan koji odgovara vašim potrebama.

youtube video

- Advertisement -

Najbolji hosting?

Sada ćemo otkriti koji je najbolji web hosting u Hrvatskoj. Izdvojili smo studio4web.com, infonet.hr i plus.hr hosting. Po našem mišljenju, studio4web.com je najbolji web hosting u Hrvatskoj zbog sličnih kvaliteta, ali po nižoj cijeni od konkurencije. Preporučujemo korištenje hrvatskih web hostinga jer su serveri na Balkanu.

Želite saznati više o kloniranju diska? Pročitajte naš članak na tu temu.

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU