back to top
TutorijaliMala podvodna kamera po pristupačnoj cijeni

Mala podvodna kamera po pristupačnoj cijeni

- Advertisement -

Kada je nastala prva kamera 1826. godine i slikana prva fotografija, bilo je teško zamisliti da će u budućnosti kamere postati tako male i snimati visokokvalitetne videe. Danas je podvodna kamera veoma popularna, omogućavajući svakome da snima i pod vodom. Sportske kamere su postale hit zbog svojih malih dimenzija i visoke kvalitete snimaka.Podvodna kamera je svaka kamera koja može biti pod vodom bez oštećenja. Umjesto skupih vodootpornih kamera, proizvođači nude kućišta koja štite kamere od vode.

Što je podvodna kamera?

Podvodna kamera je svaka kamera koja može snimati pod vodom bez propuštanja vode. Sportske kamere, predvođene Go Pro modelima, postale su popularne jer omogućavaju visokokvalitetne snimke u malom formatu. Za snimanje pod vodom koristi se zaštitno kućište koje sprječava oštećenja od vode.

Video kamere se koriste za snimanje i prijenos pokretnih slika. Postoje razne vrste kamera, a većina sportskih kamera koristi CCD tehnologiju za visokokvalitetne snimke.

Kamere kroz povijest

Prve video kamere su se pojavile početkom 20. stoljeća, evoluirajući iz mehaničkih u elektronske kamere u 1930-ima. Danas se većina upotrebljavanih kamera temelji na poluvodičkoj tehnologiji.

mala podvodna kamera po pristupačnoj cijeni

- Advertisement -

Sportske kamere predvodnik su revolucije

Go Pro kamera je donijela revoluciju u svijet videa svojim visokokvalitetnim snimkama u malom formatu. Zahvaljujući kućištima, sportske kamere mogu biti podvodne, omogućavajući snimanje čak i u ekstremnim uvjetima.

mala podvodna kamera po pristupačnoj cijeni

Podvodna kamera služi i za druge oblike snimanja

Podvodna kamera nije samo za snimanje pod vodom, već se koristi i za razne druge vrste snimanja, kao što su sportska događanja, vožnje ili snimanje iz zraka putem dronova. Sportske kamere su revolucionirale način snimanja i postale popularne diljem svijeta.

youtube video

Snimanje pod vodom

Glavna funkcija podvodne kamere je snimanje pod vodom. Važno je redovito testirati vodootporno kućište kako bi se osiguralo da kamera ostane suha. Bez kućišta, podvodna kamera nije otporna na vodu.

Gdje kupiti podvodnu kameru?

Najlakši način kupovine podvodne kamere danas je putem interneta. Webshopovi poput wayteq.si nude razne modele po povoljnim cijenama. U svega nekoliko klikova, možete imati svoju podvodnu kameru kod kuće i početi snimati nevjerojatne videe!

Trebate više informacija o zaštitnim maskicama za mobitele? Posjetite ovaj link.

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU