back to top
PAMETNI TELEFONIMotorola objavljuje Fusion 50 Edge model

Motorola objavljuje Fusion 50 Edge model

- Advertisement -

Nedavno je Motorola objavila službeno predstavljanje svog sljedećeg Android pametnog telefona. Na početku smo mislili da će to biti Edge 50 Pro model koji je procurio 3. travnja.

Ovo je Motorola Edge 50 Pro

Međutim, sada na scenu stupa Edge 50 Fusion, koji također može biti predstavljen istog datuma ili vrlo brzo. Prema pouzdanom insajderu Evanu Blassu, Motorola ima još jedan as u rukavu: Motorola Edge 50 Fusion. Blass je podijelio neke specifikacije za ovaj telefon i naveo da je njegovo kodno ime “Cusco”.

Navodno, telefon će imati 6.7-inčni POLED zaslon, Snapdragon 6 Gen 1 čip, 256 GB prostora za pohranu i impresivnu bateriju od 5000 mAh s 68 W žičanim punjenjem.

Motorola Moto X50 Ultra fokusira se na AI i brzinu

- Advertisement -

Insajder također otkriva da će Motorola Edge 50 Fusion imati glavnu kameru od 50 MP na leđima i selfie kameru od 32 MP.

Osim toga, telefon može imati IP68 ocjenu otpornosti na vodu i prašinu, kao i Gorilla Glass 5 za zaštitu ekrana.

Motorola: Svi budući telefoni će imati Corning Gorilla Glass

Što se tiče dizajna Edge 50 Fusion, Blass ističe da će biti dostupan u bojama Ballad Blue, Peacock Pink i Tidal Teal. Varijanta Ballad Blue može imati stražnju ploču od veganske kože, dok će druge dvije boje imati staklenu stražnju ploču.

Navodno, uređaj će imati 6,7-inčni POLED zaslon i Snapdragon 6 Gen 1 čip. Očekuje se da će imati 256 GB prostora za pohranu i bateriju od 5000 mAh s 68 W punjenjem.

Motorola Moto X50 Ultra usmjerava se na AI i brzinu

Insajder također otkriva da će Motorola Edge 50 Fusion imati glavnu kameru od 50 MP na poleđini i selfie kameru od 32 MP.

motorola najavljuje edge 50 fusion 62

Štoviše, telefon bi mogao imati IP68 ocjenu, što znači da će biti dobro zaštićen od prašine i prskanja, zajedno s Gorilla Glass 5 za zaštitu zaslona.

Motorola: Svi budući telefoni će imati Corning Gorilla Glass

Što se tiče dizajna Edge 50 Fusion, Blass otkriva da će telefon biti dostupan u bojama Ballad Blue, Peacock Pink i Tidal Teal. Ballad Blue varijanta može imati stražnju ploču od veganske kože, dok se očekuje da će druga dva modela imati staklenu stražnju ploču.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU