back to top
BiznisNetflix voli oglase - 40 milijuna korisnika već ih vidi

Netflix voli oglase – 40 milijuna korisnika već ih vidi

- Advertisement -

Izgleda da ljudi ne mrze oglase. Barem to sugerira nova informacija Netflixa da njegova pretplata s podrškom oglasa sada ima 40 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. To je porast od 5 milijuna u odnosu na prošlu godinu.

Gledate Netflix, onda morate znati ove kodove za potpuni doživljaj

Trenutno, više od 40% svih prijava u zemljama gdje je dostupan plan s oglasima odnosi se na taj plan. Osim toga, više od 70% onih koji se pretplate na plan s oglasima gleda više od 10 sati mjesečno, što je 15% više od “najbližeg konkurenta” prema Nielsenovim podacima.

- Advertisement -

To znači da su pretplatnici Netflixa “otprilike dvostruko skloniji reagirati na oglas u usporedbi s drugim streaming servisima i linearnom televizijom”, stoji u službenom priopćenju za medije.

Netflix dolazi unutar Hrvatskog Telekoma

Netflix planira pokrenuti vlastitu platformu za oglašavanje do kraja 2025. godine, što će oglašivačima pružiti “nove načine kupnje, nove uvide za iskorištavanje i nove načine za mjerenje učinka”.


2 25

Uvođenje tehnologije za oglašavanje unutar kompanije omogućit će Netflixu da “upravlja planom oglasa s istom razinom izvrsnosti koja je Netflix učinila vodećim u tehnologiji streaminga danas”, prema Amy Reinhard, predsjednici za oglašavanje u kompaniji.

Vidi još i…


tekst2naslovna 2

HBO Max po uzoru na Netflix uklanja mogućnost dijeljenja lozinki

Ona je nastavila rekavši: “Izuzetno strateški pristupamo prikazivanju oglasa jer želimo da naši članovi imaju izvanredno iskustvo. Provedemo duboko istraživanje potrošača kako bismo osigurali da ostanemo ispred konkurencije, pružajući prilike koje su bolje za članove i bolje za brendove”.

2 122 12

Prema Nielsenovim podacima, u posljednje tri godine Netflix je imao više naslova u top 10 nego sve ostale streaming usluge zajedno.

Izvor: ( preporucamo.com / itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU