back to top
GadgetiSamsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan sa iOS platformom.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan sa iOS platformom.

- Advertisement -

Lava Blaze Curve 5G će biti dostupan na tržištu 05.03.2024. – više informacija ovdje

Tokom panela na ovogodišnjem MWC-u, susret s potpredsjednikom Samsunga, g. Hon Pakom, otkrio je nekoliko zanimljivih detalja o nadolazećem modelu Galaxy Ringu, koji će biti istaknuti proizvod u njihovoj ponudi.

Elon Musk podnosi tužbu protiv OpenAI

Prema portalu Cnet.com, Samsung je hrabrim korakom poslao signal tržištu naglašavajući da Galaxy Ring neće biti podržan od strane iPhonea, što pokazuje njihovu predanost konkurentnosti na mobilnom tržištu.

G. Pak je istakao da Samsung vjeruje u svoje proizvode i prepoznaje izazove konkurentnih operativnih sustava poput Androida i iOS-a.

- Advertisement -

Samsung Galaxy S25 će imati isključivo Exynos 2500 čip

Naglasio je da Samsungovi uređaji ne zaostaju za Appleovima ni u čemu te da postoji niz razloga za prelazak na Samsungov ekosistem.

Najavio je i širenje integracije Samsunga s drugim Android uređajima, pokazujući otvorenost tvrtke prema suradnji i interoperabilnosti.

Huawei P70 će imati Kirin 5G čip – predstavljanje uskoro

Jedna od važnih informacija koju je g. Pak podijelio je specifikacija baterije za različite veličine Galaxy Ringa, s najmanjim modelom koji će imati bateriju od 14 mAh, dok će veći modeli imati bateriju od 21,5 mAh s očekivanim vijekom trajanja od 5 do 9 dana.

Iako stvarne specifikacije Galaxy Ringa još nisu službeno potvrđene, glasine sugeriraju da će se ovaj model pridružiti prestižnoj liniji Samsungovih uređaja na nadolazećem događaju Unpacked u srpnju.

Transformacija Apple Watcha: Od modnog dodatka do spašavanja života

Uz potencijalno predstavljanje Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, Galaxy Ring će vjerojatno postaviti nove standarde u inovaciji i tehnologiji.

S obzirom na sve navedeno, jasno je da Samsung ozbiljno razmatra svoju poziciju na tržištu pametnih telefona.

Samsung je dobio čak 75 nagrada na dodjeli iF Design Awards 2024

Njihova odluka da istaknu razliku između Galaxy Ringa i iPhonea pokazuje odlučnost u postavljanju vlastitog identiteta i stvaranju vlastite lojalne baze korisnika.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

Fokus na baterijsku tehnologiju nagovješćuje mogući pomak prema produženju vijeka trajanja baterije, što je čest zahtjev korisnika modernih pametnih telefona.

Očekuje se da će Galaxy Ring postaviti nove standarde u performansama, dizajnu i funkcionalnosti, jačajući tako Samsungovu poziciju na tržištu mobilnih uređaja.

Koristite kameru vašeg Android telefona ili tableta na Windowsima 11 – evo kako

Pred izazovima rastuće konkurencije i zahtjevnih korisnika, Samsungova inovativnost i posvećenost mogu biti ključni faktori za ostanak u samom vrhu mobilne industrije.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU