back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 bez Wi-Fi7 standarda

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 bez Wi-Fi7 standarda

- Advertisement -

Samsung Galaxy Z Flip / Fold6 modeli (možda) ne donose Wi-Fi 7

Dva nova modela Samsung telefona, Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, prošla su testiranje za FCC certifikaciju, što nam daje uvid u nadolazeće novitete. Testirani su u skladu s propisima za 5G, Wi-Fi, Bluetooth, NFC te bežično napajanje, a model Fold također uključuje i UWB tehnologiju.

Samsung Galaxy Z Flip6 i Fold6 na promo fotografiji

Ipak, niti jedan od modela nije testiran za Wi-Fi 7 povezivost, već isključivo za Wi-Fi 6 (ax, uključujući 6GHz band). Modeli iz 2023. godine stigli su relativno rano za podršku Wi-Fi 7, stoga je njihova isključenost bila razumljiva, što se ne može reći za modele iz 2024. godine.

- Advertisement -

Zanimljivo je da je laboratorij testirao Galaxy Z Fold6 u zatvorenom, poluotvorenom i potpuno otvorenom položaju. To mijenja pozicioniranje MIMO antena, stoga je takav test bio neophodan.

Samsung Galaxy Z Fold6 – uživo, u prodaju će 24.07.2024.

Samsung Galaxy Z Flip6 opremljen je s dva akumulatora – glavni s nominalnim kapacitetom od 2,790mAh i sekundarni s kapacitetom od 1,097mAh, što ukupno čini 3,887mAh. To je više od 3,591mAh kod modela Z Flip5 (koji ima tipični kapacitet od 3,700mAh).

Vidi još i…


TEKST4NASLOVNA

Oba telefona testirana su s punjačima od 25W za žično i 15W za bežično punjenje. Možda ste mislili da će Samsung povećati brzinu punjenja? Samsung još uvijek nije odredio datum za događaj Galaxy Unpacked, glasine se vezuju na 10.07.2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 – prikazan s prednje strane

Ovi novi modeli pokazuju kontinuiranu posvećenost Samsunga inovacijama u tehnologiji pametnih telefona, iako se čini da su neke mogućnosti, kao što je Wi-Fi 7, još uvijek u fazi razmatranja za buduće modele. U svakom slučaju, očekivanja su visoka, a predstojeće najave i događaji će sigurno otkriti još mnogo zanimljivih detalja o ovim naprednim uređajima.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU