back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Fold6 - premijera uživo, dostupan za kupovinu od 24.07.2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 – premijera uživo, dostupan za kupovinu od 24.07.2024.

- Advertisement -

Samsung najavljuje Galaxy Unpacked za 10.07.2024. – dolaze Z Flip/Fold6 modeli i Galaxy Ring

Kritike su upućene Samsungovim preklopnim telefonima zbog uskih i visokih vanjskih zaslona. Unatoč tome, Samsung se odlučio poboljšati dizajn s modelom Galaxy Z Fold6.

Samsung Galaxy Z Fold6 – pogled s prednje strane

Nakon što smo vidjeli renderirane slike telefona, sada možemo bolje promotriti njegov dizajn zahvaljujući slikama maketa koje su podijeljene na Južnokorejskom forumu i ponovno objavljene od strane @ta__tech na X.

- Advertisement -
Samsung Galaxy Z Fold6 ponovno “pozira” (nažalost ugašen)!

Primijetno je da je vanjski ekran postao širi, a kutovi telefona su sada uglati umjesto zaobljeni. Šarka je gotovo nevidljiva, što upućuje na značajno smanjenje od strane Samsunga.

Samsung Galaxy Z Fold6 ponovno skriven na fotografiji

Unutarnji ekran također je dobio drugačiji izgled, s ravnim stranicama i širim nižim prikazom. Očekuje se da će Fold6 biti visok 153,5 mm i širok 132,5 mm u razloženom stanju, za razliku od Fold5 koji je bio visok 154,9 mm i širok 129,9 mm.

Vidi još i…


ff22

2 11
Samsung Galaxy Z Fold6 ponovno “pozira” (nažalost ugašen)!

Maketa ne skriva nabor koji se očekuje na Fold6, ali dobra vijest je da će biti lakši od Fold5. Očekuju se i promjene na modulima kamere te manja i lakša izvedba.

Pred nama je (dio) Samsung Galaxy Z Fold6 telefona

Iako nemamo službene informacije o datumu izlaska, procurene informacije upućuju na 24. srpnja kao datum izlaska. Neki izvori sugeriraju da će Fold6 biti skuplji od Fold5.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU