back to top
PAMETNI TELEFONIiPhone 16 Pro (Max) dobiija značajnu nadogradnju kamere

iPhone 16 Pro (Max) dobiija značajnu nadogradnju kamere

- Advertisement -

Prema informacijama koje je objavio izvor na Weibu, modeli iPhone 16 Pro i Pro Max doživjet će značajno poboljšanje svojih kamera. iPhone 16 Pro će, navodno, biti opremljen novom 48MP ultraširokokutnom kamerom s poboljšanim mogućnostima, dok će model Pro Max dobiti telefoto modul Tetraprism 5x koji je već ugrađen u modelu 15 Pro Max.

iPhone SE 4 – 499$ i na tržište će u proljeće 2025.

Ove informacije potvrđuju prethodne glasine o kameri sa 5x zumom na modelu 16 Pro, koje je analizirao Ming-Chi Kuo. Što se tiče glasina o 48MP ultraširokokutnoj kameri, one su se prvi put pojavile u listopadu prošle godine.

ff 7

Objava na Weibu dodatno pojašnjava da model 16 Pro Max neće doživjeti nadogradnju zumiranja, pa će ove godine oba modela Pro imati identične telefoto kamere.

- Advertisement -

iPhone 16 Pro Max s najvećim kapacitetom baterije

Ove nadogradnje ukazuju na to da Apple nastavlja s trendom unaprjeđenja fotoaparata u svojim najnovijim modelima pametnih telefona, čime potvrđuje njihovu posvećenost pružanju vrhunske tehnologije svojim korisnicima.


3 22
iPhone 16 Pro Max vs. iPhone 15 Pro Max !

Kamera sa 48MP ultraširokokutnim objektivom omogućit će korisnicima da snime šire i detaljnije scene, što je idealno za pejzažnu fotografiju i fotografiranje velikih grupa ljudi.

iPhone 17 Slim bit će skuplji u odnosu na Pro Max

S druge strane, Tetraprism telefoto modul sa 5x optičkim zumom omogućit će bolje snimanje objekata na velikoj udaljenosti, bez gubitka kvalitete slike, što je posebno korisno u situacijama kao što su sportski događaji ili divlja priroda.

1 171 17
S lijeva na desno: iPhone 16 Pro Max (6,9″), iPhone 16 Pro (6,3″), iPhone 16 (6,1″), iPhone 16 Plus (6,7″)

Unatoč tome što model 16 Pro Max neće imati poboljšanja u funkciji zumiranja, činjenica da će oba modela imati iste telefoto kamere ukazuje na to da Apple želi standardizirati funkcije kamere na svojim vrhunskim uređajima, čime osigurava jednako iskustvo fotografiranja bez obzira na odabrani model.

Vidi još i…


zte axon 7 4

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU