back to top
TutorijaliNajbolja zaštita za mobitele su futrole.

Najbolja zaštita za mobitele su futrole.

- Advertisement -

U današnje vrijeme tehnologija je znatno skuplja nego što je bila prije desetak godina. Tada je najskuplji mobitel jedva prelazio cijenu od tisuću kuna, dok danas najskuplji modeli koštaju više od 10 tisuća. To je čak 10 puta više nego prije, a upravo zbog toga veoma je bitno da se ne unište. Futrole za mobitele su najbolja zaštita koja će se pobrinuti da Vaš uređaj ostane čitav u slučaju pada, a kakve sve futrole razlikujemo saznajte kroz nastavak.

Zbog čega su važne maskice za mobitele?

Za razliku od prvih mobitela koji su se velikom većinom sastojali od kućišta, tipki i malog ekrana, danas je priča potpuno drugačija. Današnji mobiteli imaju ekran preko cijele prednje površine i upravo zbog toga su podložniji oštećenjima u slučaju pada. Kako bi se mobiteli zaštitili i kako investicija od nekoliko tisuća kuna ne bi propala već nakon prvog pada, potrebno je koristiti futrole za mobitele. One su tu da štite vaš uređaj prilikom korištenja, nošenja i u slučaju padova. Zbog toga biste ih svakako trebali koristiti i nakon što ste izdvojili velike novce za mobitel, manja investicija može Vam biti od velike koristi kako bi taj mobitel trajao što dulje.

Preklopne maskice za mobitel

Jedan od najpopularnijih odabira su preklopne futrole za mobitele. One su popularne zato što pružaju zaštitu cijelog uređaja i sprijeda i straga, te gotovo da je nemoguće oštetiti mobitel dok se one koriste. Razlozi koji neke odbijaju od njihovog korištenja su potreba za otvaranjem prilikom svakog korištenja, te izgledom potpuno drugačiji mobitel. Izrađuju se od različitih materijala, a najčešće je to koža ili neki drugi tekstil u kombinaciji s plastikom u koju se postavlja uređaj. Ta plastika koja drži uređaj u maskici zna puknuti prilikom padova, te ove maskice nisu najbolje rješenje ako ste nespretni i mobitel Vam često pada.

Futrole za mobitele

Do prije nekoliko godina futrole za mobitele su bile najpopularnija zaštita. U njih se mobitel stavlja i dok se ne koristi u potpunosti je zaštićen svaki njegov dio. Problem se javlja kod korištenja uređaja, jer tada on mora biti izvađen iz futrole, te je u slučaju pada u potpunosti nezaštićen. Ovo bi mnogima moglo biti ključno da ne odaberu ovu zaštitu, jer iako odlično štiti mobitel u džepu ili za vrijeme nošenja, kada ga koristite on nije nimalo zaštićen. Padovi se najčešće događaju za vrijeme korištenja, stoga biste ove vrste trebali izbjegavati.

- Advertisement -

Silikonske maske za mobitele

Unazad nekoliko godina silikonske futrole za mobitele su postale najpopularniji odabir. Razlog za to je njihova jeftina cijena, te silikon koji odlično ublažava padove uređaja. Osim toga, ove maskice ne mijenjaju dizajn mobitela, te su dostupne u raznim bojama ili s raznim slikama/tekstovima. Negativna strana ovih maskica je što uopće ne štite ekran, te prilikom njihove kupnje neophodno je da koristite i dodatno staklo za ekran. Ono se jednostavno zalijepi na očišćen ekran i prilikom mogućeg udarca štiti ekran od oštećenja.

Bežični punjač za mobitele

Još jedan dodatak za mobitele veoma popularan zadnjih godina je bežični punjač. Tehnologija se razvija nevjerojatnom brzinom i najnovije tehnološko rješenje za punjenje baterija omogućava rezultate bez žica. Jednostavno ostavite mobitel na bežični punjač i on će ga krenuti puniti. Do prije nekoliko godina ova priča zvučala bi nevjerojatno, no danas je realnost i sve više proizvođača proizvodi uređaje koji omogućavaju ovakav način punjenja.

Bežični punjač najčešće ne dolazi kao osnovna oprema s uređajem, već ga je potrebno dodatno kupiti, a ako poznajete nekog tko ima mobitel novije generacije on može biti odličan poklon za nadolazeće blagdane. Prilikom kupnje morate obratiti pozornost na brzinu kojom bežični punjač može puniti mobitel. Oni najjeftiniji najčešće ne podržavaju brzo punjenje, dok nešto skuplji mogu puniti mobitele brže nego žičani punjači. Sve u svemu, u slučaju da niste dovoljno upoznati s tehnologijom prije kupnje zatražite savjet oko odabira.

Maskice za mobitel i bežični punjač, te sve ostale dodatke možete jednostavno kupiti online u Gizzmo.hr web trgovini. Njihov širok asortiman proizvoda zadovoljit će i one najzahtjevnije kupce, te će svatko pronaći ono što mu je potrebno. Kupnja online mnogima predstavlja problem kada se radi o robi i odabiru veličina, no s dodatcima za mobitele nemate tih problema. Jednostavno odaberite mobitel za koji su Vam potrebni i prema tome birajte iz ponude!

Slični postovi:

Izvor: ( www.glavna.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU