back to top
PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip6 s 12GB RAM-a i povećanim vanjskim zaslonom.

Samsung Galaxy Z Flip6 s 12GB RAM-a i povećanim vanjskim zaslonom.

- Advertisement -

Samsung je implementirao 3,4-inčni vanjski zaslon na prošlogodišnjem modelu Galaxy Z Flip5, predstavljajući značajnu nadogradnju u odnosu na prethodne modele Z Flip4 i Flip3, koji su imali malene 1,9-inčne ploče.

Samsung počinje 30.07.2024. naplaćivati 16$ godišnje za neke AI značajke

Najnoviji list specifikacija, koji je postao predmet rasprave zahvaljujući pouzdanom izvoru informacija @TheGalox_, nagovješćuje da će nadolazeći Flip6 imati još veći vanjski zaslon od 3,9 inča. Osim toga, najnovije glasine sugeriraju da će ažurirani vanjski zaslon biti zaštićen Gorilla Glass Armor tehnologijom.

- Advertisement -

S druge strane, očekuje se da će Samsung unaprijediti glavni zaslon na 6,7 inča, zajedno s poboljšanom šarkom i unutarnjim rasporedom, uključujući i veći sustav hlađenja. Nadalje, predviđa se da će sklopivi uređaj biti opremljen Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, uparenim s do 12 GB RAM-a.

Samsung predstavio Galaxy A55 i Galaxy A35 telefone – OLED zasloni i Exynos čipovi u fokusu

Ovo bi bio prvi put da Samsung nudi više od 8 GB RAM-a u svojoj seriji Flip. Što se tiče kamera, na stražnjoj strani se navodno nalazi par senzora, uključujući glavnu kameru od 50 MP i ultraširoki objektiv od 12 MP.


2 2

Samsung također planira uključiti svoje Galaxy AI značajke te osigurati 7 godina softverskih i sigurnosnih ažuriranja, slično kao i u seriji Galaxy S24.

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold 6 i pogled na baterije

Kada je riječ o bateriji, očekuje se da će Flip6 imati bateriju kapaciteta 4000 mAh, što predstavlja dobrodošlu nadogradnju u odnosu na ćeliju Flip5 od 3700 mAh. Sve ove nadogradnje i unapređenja čine Flip6 izuzetno zanimljivim uređajem na tržištu sklopivih telefona.


3 1

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU