back to top
PAMETNI TELEFONISony Xperia Pro-C - glasine ili stvarnost: Da li je riječ o...

Sony Xperia Pro-C – glasine ili stvarnost: Da li je riječ o stvarnim informacijama?

- Advertisement -

Nakon predstavljanja modela telefona Sony Xperia 1 VI i Xperia 10 VI, internet jednostavno ne prestaje mirovati. Počelo se brujiti o nadolazećem flagship modelu koji će uskoro stići na tržište. Ime mu je Sony Xperia Pro-C. Taj uređaj će naslijediti Xperia Pro-I i donijeti mnoge promjene.

Sony Xperia 10 VI i 1 VI – telefon sa microSD utorom

Najzanimljivija informacija o Pro-C je da će imati manji 6,0-inčni zaslon umjesto dosadašnjih 6,5 inča te će biti opremljen posebnim premazom protiv odbljeska.

Na spisku karakteristika je i 2K rezolucija, koja se podudara sa trenutnim Xperia 1 VI modelom. Telefon će biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, imati 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu u osnovnoj verziji.

- Advertisement -

Ovo je (navodno) Sony Xperia Ace IV – kompakt verzija telefona

Sustav kamera je također detaljno opisan u izvješću. Glavna kamera ima senzor od 50 MP veličine 1 inč, uparen je sa optički stabiliziranom lećom od 20 mm f/1.8. Sustav podržava formate 12-bitne RAW i 14-bitne DCG RAW.


2 35

Glavna kamera bit će uparena s dvije kamere od 12 MP. Iznenađujuće, jedna od njih također će imati leću od 20 mm, ali s manjim senzorom od 1/2.9 inča i otvorom blende f/2.0. Nije jasno koja je namjena tog modula, a informacije o tome se ne dijele dalje.

Android 15 i Doze mode – za uštedu baterije

Druga kamera od 12 MP donosi snimanje u 4K rezoluciji pri 120 fps, 10-bitnu 420 S-LOG gamma krivulju i HLG snimanje. Curenje informacija ne spominje ultraširoku kameru ili teleobjektiv, pa bi Pro-C mogao potpuno izostaviti te opcije prema dosadašnjim informacijama.

Konačno, uređaj će imati bateriju od 5,000 mAh i podršku za punjenje od 45W preko protokola Power Delivery.

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU