back to top
GadgetiUskoro stiže Samsung Galaxy Fit3 po povoljnoj cijeni od 70 eura.

Uskoro stiže Samsung Galaxy Fit3 po povoljnoj cijeni od 70 eura.

- Advertisement -
Samsung Electronics je predstavio novi Galaxy Fit3, pametni sat koji donosi naprednu tehnologiju praćenja zdravlja korisnika i potiče zdrave životne navike.
Galaxy Fit3 najnoviji je nosivi uređaj tvrtke Samsung, izrađen od aluminija, s novim kućištem sa širim zaslonom koji omogućava korisnicima praćenje podataka o njihovom zdravlju izravno sa zapešća, bilo da žele pratiti rezultate vježbanja ili provjeriti koliko su mirno spavali.
“Popularizacijom zdravog načina života, pojavila se sve veća potreba korisnika za sveobuhvatnim razumijevanjem vlastitog zdravlja. Samsung se obvezao ponuditi napredne alate za praćenje koji omogućavaju pojedincima bolje razumijevanje svog zdravlja,” istaknuo je Pavle Zobundžija, voditelj odjela telekomunikacija u uredu Samsung Electronics za Adriatics regiju. “Najnoviji Samsung uređaj za praćenje fizičke aktivnosti, Galaxy Fit3 utjelovljuje našu predanost pružanju lako dostupnih resursa koji potiču i nadahnjuju korisnike da postanu najbolja verzija sebe.”

Izdržljiv i kompaktan sat sa većim zaslonom


6 9
Galaxy Fit3 dizajniran je s aluminijskim kućištem i 1,6-inčnim zaslonom, 45% širim od prethodnog modela, što korisnicima omogućuje lakši pregled ključnih informacija jednim pogledom. Sat je lagan, udoban i ima bateriju koja traje do 13 dana, čime se lako integrira u život pojedinca. Sat je također moguće personalizirati odabirom omiljenog dizajna i narukvice te prilagodbom dizajna zaslona.

Praćenje otkucaja srca uz pomoć Health Metrics


cro fit3 family kv 2p cmyk open file
Galaxy Fit3 omogućuje korisnicima praćenje spavanja, otkrivanje hrkanja i nadzor razine kisika u krvi. Na temelju navika spavanja, pruža personalizirani Sleep Coaching s korisnim uvidima za poboljšanje kvalitete sna i zdravijeg načina života.
Galaxy Fit3 također omogućuje praćenje aktivnosti tijekom dana, motivirajući korisnike da dostignu svoje ciljeve. Korisnici mogu pratiti više od 100 vrsta vježbi i uživati u aktivnostima na otvorenom zahvaljujući ocjeni 5ATM i IP68 otpornosti na vodu i prašinu.

Ostanite sigurni i povezani u Galaxy Ekosustavu

Galaxy Fit3 posjeduje značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive, olakšavajući korisnicima pozivanje pomoći u izvanrednim situacijama. Također, korisnici mogu pristupiti značajkama kamere pametnog telefona, upravljati medijima i sinkronizirati svoj pametni telefon s Galaxy Fit3.
Galaxy Fit3 bit će dostupan od 23. veljače u sivoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji po cijeni od 79 Eura.
  Galaxy Fit3 
Materijal i boja  Aluminijsko kućište sa sportskom narukvicom, siva, srebrna, ružičasto-zlatna boja 
Dimenzije i težina  42.9 X 28.8 x 9.9mm, 18.5g 
Zaslon  1.6-inch (40.0mm), 256×402 AMOLED 
Memorija i pohrana  16MB + 256MB 
Baterija  Do 13 dana, 208mAh 
Punjenje  POGO punjenje (Pin + Magnetic) 
OS  RTOS 
Senzori  Akcelerometar, žiroskop, optički senzor otkucaja srca, barometar, senzor svjetla 
Povezivost  Bluetooth 
Izdržljivost  5ATM + IP68 
Kompatibilnost  Android 10.0 ili iznad, više od 1.5GB memorije 

Izvor: ( preporucamo.com / ITPortal.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

DRUGI UPRAVO ČITAJU